|
Leniwe oko , operacja
|
2023-04-20 20:22:51
|
Leniwe oko , operacja Witam . Od 18 lat nie widzę na jedno oko. Wypadek samochodowy . Oko ucieka zwłaszcza jak jest „zmęczone” . Czy ktoś robił operacje żeby nie uciekało ?? Żeby wyglądało „normalnie”
|
2023-04-26 20:05:52
|
Leniwe oko , operacja Leniwe oko nie powstaje w skutek wypadku. To raczej wczesne dzieciństwo powinno być wykryte. Jesli nie, powstaje leniwe oko
|
2023-05-02 20:53:46
|
Leniwe oko , operacja Raczej wiem lepiej co mi dolega i od kiedy . Przez 21 lat widziałam bardzo dobrze :) później był wypadek, wystrzeliła poduszka i uszkodziła mi nerw . Okazało się ze nie widzę . Lekarz powiedział że będzie syndrom leniwego Oka . I tyle .
|
2023-05-09 06:40:37
|
Leniwe oko , operacja Leniwe oko powstaje na wskutek czegos innego. Zaniedbanie w dziecinstwie , czyli zaslanianie oka zdrowego a patrzyc okiem zdrowym. Jesli ktos nie będzie ceiczyl to wada zostaje
|
2023-05-19 22:10:40
|
Re: Leniwe oko , operacja Karolkp: Witam . Od 18 lat nie widzę na jedno oko. Wypadek samochodowy . Oko ucieka zwłaszcza jak jest „zmęczone” . Czy ktoś robił operacje żeby nie uciekało ?? Żeby wyglądało „normalnie” Generalnie wielu z nas tutaj robiło operacje. Zez może występować i od urodzenia, i może powstać na skutek wydarzenia typu wypadek. Myślę, że możesz poczytać sobie starsze wątki i podjąć decyzję o ośrodku gdzie chcesz mieć operację.
|
 |
 |