|
NIESAMOWITY EFEKT NATURALNEGO OKA
|
2024-01-19 20:57:12
|
NIESAMOWITY EFEKT NATURALNEGO OKAHej! Tak jak większość z Was-męczę się z posiadaniem mało estetycznej epiprotezy. Nie muszę Wam wspominać jak to męczy mnie psychicznie... Mniejsza. Szukając w internecie dobrze zrobionych protez (w PL i nie tylko)napotkałam gościa z Indii który robi operację wszczepienia implantu i końcowo efekt ruchomości oka jest imponujący.Tych protez nie da się odróżnić od zdrowego oka. Nie widziałam nigdy prac na takim poziomie w Polsce. Wpiszcie w YT "OCULARIST PANKAJ KR SINGH" i pooglądajcie filmiki tego Doktorka. Dla takiego efektu wydałabym wszystkie swoje pieniądze,żeby wreszcie poczuć się sama ze sobą dobrze. Co myślicie? Czy ktoś z Was ma tak świetny efekt wizualny po operacji? Kurde byłabym skłonna lecieć tam mając pewność że to nie ściema i serio zrobiliby mi cos takiego :( Marzenie! Co myślicie o tym?
|
2024-01-21 18:48:05
|
NIESAMOWITY EFEKT NATURALNEGO OKAHej, efekt wygląda naprawdę dobrze. Sama chętnie bym się zdecydowała o ile lekarz mnie zakwalifikuje. Bo póki co mam swoje, które wygląda różnie zależnie od dnia. I ciekawie byłoby mieć każdego dnia takie same oczy. :) Poszperam też trochę w Internecie i poproszę kogoś z Indii o sprawdzenie tego miejsca. Dam znać jeśli się czegoś dowiem.
|
2024-01-24 19:55:19
|
NIESAMOWITY EFEKT NATURALNEGO OKANazwa tej kliniki w której pracuje ten Doktor to dokładnie to "De Cure Center",źle wpisywałam wcześniej nazwe. Na googlach mają same pozytywne opinie,a jest ich ponad 100. Szkoda że loty do Indii są drogie :(
|
2024-01-26 22:52:14
|
NIESAMOWITY EFEKT NATURALNEGO OKABędę za jakiś czas może mogła kogoś poprosić o jakieś sprawdzenie. Póki co trzeba zacząć odkładać na lot. :)
|
 |
 |