MENU

Forum - kontakt pracownia P Walendy

kontakt pracownia P Walendy

Dzień dobry Wszystkim ,

poszukuję kontaktu do Pana Walendy w Warszawie. Potrzebuję wymienić epiprotezę ale niestety od pół roku telefon do pracowni jest wyłączony.Wcześniej jak się kontaktowałem to nie można było umówić wizyty z uwagi na covid

Czy ktoś orientuje się  może  czy to stałe zaprzestanie działalności  czy tylko jakaś przerwa  z uwagi na covid ?

pozdrawiam

Łukasz

Sprawdziłam, rozmawiałam z synem Pana Walendy. Pracownia od wakacji 2020 nie działa i już działać nie będzie 😑

Ja miałam robioną u pana Walendy epi akryl. jest super. Szkoda, że nie przyjmuje już. Była to pracownia w której przyjechałeś do Warszawy i zostałeś przyjęty. po 2 godz. wychodziłeś już z super protezą oka. Mądry człowiek. popatrzył na człowieka, na jego oczy i wiedział co i jak trzeba zrobić. Nie tak jak inne pracownie, albo terminów nie maja; albo trzeba kilkanaście razy przyjeżdżać by zrobić, odcisk, przymiarkę, epiprotezę, lub poprawkę. u Pana Walendy 2 godz. i masz wszystko jak trzeba. Szkoda ze juz nie przyjmuje. bedzie problem. Dziekuje za informacje, co do tego gabinetu epi. 😢

Też bardzo żałuję, że pracownia już nie działa. Jeździłam do p. Walendy od 10 roku życia, czyli już prawie 40 lat. Miał podejście do pacjenta, również do dzieci (pamiętam jaka przerażona byłam przed pierwszą wizytą), epiprotezy super dobrane. W głowie się nie mieści, że mimo takiego postępu technicznego tak trudno jest dobrze zrobić epiprotezę, jestem załamana, nie wiem gdzie się udać. Zastanawiałam się nad Next Eye - Chorzów, opinii bardzo mało, spory czas oczekiwania.