|
Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???
|
|
2024-05-28 10:05:51
|
Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Dzień dobry, czy ma ktoś doświadczenie z pracownią protetyczną Agata Kwapińska w Krakowie? Od dziecka noszę epiprotezę akrylową, zawsze wykonywana była u p. Walendy w Warszawie (niestety gabinet już nie działa), szukam nowej pracowni. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
|
|
2024-06-01 22:21:56
|
|
|
2024-06-01 22:21:59
|
|
|
2024-06-01 22:22:03
|
|
|
2026-01-26 11:12:38
|
Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Witam, u mnie analogiczna sytuacja - epiproteza od dziecka u p. Walendy, teraz myślę o p. Kwapińskiej w Krk - czy może ktoś pomóc z informacją czy warto u niej robić?
|
|
2026-01-27 15:21:05
|
Re: Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Monika121: Witam, u mnie analogiczna sytuacja - epiproteza od dziecka u p. Walendy, teraz myślę o p. Kwapińskiej w Krk - czy może ktoś pomóc z informacją czy warto u niej robić? Jestem obecnie w trakcie wyrabiania. Po pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolony. Moja epiptoteza powinna być gotowa na początku marca , wtedy będę mógł się wypowiedziec dokładnie.
|
|
2026-01-29 14:22:24
|
Re: Re: Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Bartosz: Monika121: Witam, u mnie analogiczna sytuacja - epiproteza od dziecka u p. Walendy, teraz myślę o p. Kwapińskiej w Krk - czy może ktoś pomóc z informacją czy warto u niej robić? Jestem obecnie w trakcie wyrabiania. Po pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolony. Moja epiptoteza powinna być gotowa na początku marca , wtedy będę mógł się wypowiedziec dokładnie.
Dziękuję Ci za odpowiedz i będę wdzięczna za informację po odbiorze, czy wszystko w porządku, czego życzę oczywiście :)
|
|
2026-01-31 02:19:08
|
Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Cześć, pracownie pani Agaty Kwapińskiej znalazłam z 4 lata temu i mogę śmiało polecić. Pani Agata jest przesympatyczną osobą oraz zna się dobrze na tym co robi. Proteza była dobierana tak długo aż została znaleziona idealna, tak samo z rozmiarem i kształtem - poprawiany był tak długo jak było trzeba. została wykonana pięknie i dokładnie aczkolwiek mi osobiście akryl się nie przyjął :( nie wiem czy w Polsce jest aktualnie lepsza pracownia zajmująca się epiprotezami oka niż ta - także jeśli akryl wam odpowiada to bardzo polecam (PS. trzeba się liczyć z 2-3 wizytami)
|
|
2026-01-31 21:19:51
|
Re: Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???kaya: Cześć, pracownie pani Agaty Kwapińskiej znalazłam z 4 lata temu i mogę śmiało polecić. Pani Agata jest przesympatyczną osobą oraz zna się dobrze na tym co robi. Proteza była dobierana tak długo aż została znaleziona idealna, tak samo z rozmiarem i kształtem - poprawiany był tak długo jak było trzeba. została wykonana pięknie i dokładnie aczkolwiek mi osobiście akryl się nie przyjął :( nie wiem czy w Polsce jest aktualnie lepsza pracownia zajmująca się epiprotezami oka niż ta - także jeśli akryl wam odpowiada to bardzo polecam (PS. trzeba się liczyć z 2-3 wizytami) Witaj, bardzo dziekuję Ci za Twoją wiadomość. Ja akurat od "zawsze" (bo jest to prawie całe moje życie, a trochę lat mam ;) miałam akryl, to szkła się nie odważyłam jeszcze spróbować. Ale z Twojej wypowiedzi rozumiem, że Ty bardziej polecasz "szklaną'? Czy masz może zdjęcie tej wykonanej w pracowni p. Kwapińskiej i jeżeli tak, to czy prywatnie mailowo byłaby możliwość przesłania/zobaczenia?
|
|
2026-03-12 11:49:18
|
Re: Re: Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Monika121: kaya: Cześć, pracownie pani Agaty Kwapińskiej znalazłam z 4 lata temu i mogę śmiało polecić. Pani Agata jest przesympatyczną osobą oraz zna się dobrze na tym co robi. Proteza była dobierana tak długo aż została znaleziona idealna, tak samo z rozmiarem i kształtem - poprawiany był tak długo jak było trzeba. została wykonana pięknie i dokładnie aczkolwiek mi osobiście akryl się nie przyjął :( nie wiem czy w Polsce jest aktualnie lepsza pracownia zajmująca się epiprotezami oka niż ta - także jeśli akryl wam odpowiada to bardzo polecam (PS. trzeba się liczyć z 2-3 wizytami) Witaj, bardzo dziekuję Ci za Twoją wiadomość. Ja akurat od "zawsze" (bo jest to prawie całe moje życie, a trochę lat mam ;) miałam akryl, to szkła się nie odważyłam jeszcze spróbować. Ale z Twojej wypowiedzi rozumiem, że Ty bardziej polecasz "szklaną'? Czy masz może zdjęcie tej wykonanej w pracowni p. Kwapińskiej i jeżeli tak, to czy prywatnie mailowo byłaby możliwość przesłania/zobaczenia?
Mam pytanie jaki jest koszt takiej EPI protezy
|
|
2026-03-19 17:36:55
|
Epiproteza Kraków - Agata Kwapińska???Koszt wyrobienia epiprotezy w Krakowie u Pani Agaty to 2800 zł + minimum 3 wizyty po 450 zł.
|
 |
 |